RBC gaat als betrouwbare partner deelnemen aan de TA!

De voorbereidingen voor de grote TA (na de zomer) bij LyondellBasell, locatie Maasvlakte, zijn in volle gang.

Op maandag 25-3-2019 is het ‘Safety bord’ onthuld door LyondellBasell in het bijzijn van de contractoren. RBC is een van de tien hoofdaannemers die verantwoordelijk zijn voor een deel van het werk en een goede uitvoering van de TA. Hiervoor zijn drie doelstellingen bepaald; geen
incidenten (veiligheid), geen uitloop van de planning (organisatorisch) en uitvoering binnen het budget (financieel).

RBC zal een combinatie van diensten en producten leveren om de TA goed en professioneel te ondersteunen. Denk hierbij aan brandwachten, mangatwachten, gasanalisten en shopmedewerkers. Daarnaast zal RBC Brandbeveiliging de safety shop inrichten voor uitgifte en verhuur van veiligheidsmiddelen.

RBC zal als betrouwbare partner deelnemen aan de TA!

Wil jij ook een bijdrage leveren als Brandwacht aan deze TA, solliciteer dan nu via https://www.rbc-flex.nl/…/vacature-opleiding-tot-brandwach…/