Welkom terug!

 Vol trots willen wij laten weten dat Vattenfall na 5 jaar terugkeert als klant bij RBC Group. Een groot compliment voor onze organisatie en medewerkers! Zij zijn het tenslotte die zich, steeds weer, 100% inzetten en als team voor een optimale dienstverlening zorgen bij onze opdrachtgevers. Wij kijken enorm uit naar de hernieuwde samenwerking en naar een langdurig partnership.

RBC zal met veiligheidspersoneel, technische oplossingen en Rescue Teams een bijdrage gaan leveren aan het veilig uitvoeren van werkzaamheden op de diverse Vattenfall locaties door Nederland.

“We zijn erg blij met dit nieuwe contract”, aldus Michel Tooren, CEO van RBC Group. “Betrouwbaar partnership is al decennia lang één van onze centrale kernwaarden. Daar willen wij 100% voor staan. Een herziene samenwerking als deze, en zeker met zo’n prachtig mooi concern als Vattenfall, maakt ons dan ook extra trots.”