Vacature: Ervaren Industrieel Brandwacht

Veiligheid / Beveiliging – Brandweer

Vandaag bellen, morgen een gesprek, overmorgen beginnen als Ervaren Industrieel Brandwacht!

Heb je eerder gewerkt als Industrieel Brandwacht en wil je solliciteren op de vacature Ervaren Industrieel Brandwacht? Bel of mail ons vandaag, dan krijg je morgen een arbeidsovereenkomst en kan je overmorgen starten. Wanneer certificaten zijn verlopen, dan kan je deze bij ons snel opnieuw behalen zodat je aansluitend direct kan worden ingezet.

Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen en jezelf en je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werken in besloten ruimten. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het ophalen van de werkvergunning bij de controlekamer, het controleren van de persoonlijke beschermingsmiddelen van je collega’s, het bespreken van de vluchtroutes, het bespreken van de pauzelocatie en pauzetijden et cetera. Wanneer alles in orde is, dan kunnen de werkzaamheden aanvangen en houd jij continue toezicht of er bijvoorbeeld geen conflict werkzaamheden komen, of het weer niet gaat omslaan, of alles netjes blijft en of er geen onnodige risico’s ontstaan. Jij grijpt in wanneer de situatie verandert en de werkzaamheden stilgelegd moeten worden.

Werken bij RBC betekent dat je zorg draagt voor een veilige werkomgeving. Natuurlijk is dit onder alle weersomstandigheden en ook soms in het weekend. Als je een teamspeler bent, dan is het een fijne baan omdat je met anderen nauw samenwerkt. Wat doet een Brandwacht kun je zien op https://www.rbc-nederland.nl/wat-doet-een-brandwacht/

RBC biedt jou een prima salaris, aangevuld met onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding. Ook hebben wij een personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert voor de medewerkers.

Bezoek ook onze website: www.rbc-nederland.nl voor meer informatie. Op onze site vind je alles over de organisatie, de werkzaamheden, voor welke organisaties wij werken, hoe je kunt solliciteren op de vacature Ervaren Industrieel Brandwacht en nog veel meer. Uiteraard kan je voor meer informatie contact met ons opnemen. Graag nodigen wij je uit voor een wederzijdse kennismaking.