RBC, van oudsher een familiebedrijf, is trots op haar ‘roots’ en het unieke karakter van de organisatie! RBC is in 25 jaar tijd uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van veiligheid. In Nederland en daarbuiten. Naast Nederland zijn we gevestigd in België en operationeel in Duitsland. RBC steekt energie in zaken als identiteit en imago, waaronder ook ons werkgeversimago. Een goed werkgever zijn vinden wij van essentieel belang. Onze werknemers zijn dan ook loyaal aan RBC en werken 24/7 met hetzelfde enthousiasme voor u en voor ons. In RBC Group vinden onze klanten dan ook een betrouwbare partner die op elk moment van de dag een deskundige bijdrage levert aan veiligheid. Met ruim 150 werknemers in vaste dienst en gemiddeld 100 werknemers op flexibele basis zijn we dagelijks thuis in alles wat met veiligheid te maken heeft.

Voor het hoofdkantoor in Rotterdam IJsselmonde zijn wij per direct op zoek naar een:

(senior) HR-Adviseur m/v (40 uur)

Kerntaken:

Je bent eindverantwoordelijk voor alle HR-gerelateerde zaken binnen de RBC Group; zowel voor de 4 Nederlandse BV’s als voor onze BVBA vestiging in België. Je zult je o.a. bezig houden met het toepassen en implementeren van huidige en nieuwe wet- en regelgeving en Cao’s (o.a. ABU cao en cao Particuliere Beveiliging), het volgen van het eigen arbeidsreglement, het beheersbaar houden van het ziekteverzuim en opvolging hiervan conform de Wet Poortwachter, verzorgen van de periodieke salarisadministratie (i.s.m. afdeling financiën), wagenparkbeheer, personeelsbeheer, loopbaanontwikkeling, sanctiebeleid, werving & selectie, het coördineren van diverse gesprekken en dossierbeheer. Je adviseert en ondersteunt directie en management op alle fronten van HR en de arbeidsmarkt, je voert genomen beslissingen uit en je bent je bewust van de strategische verbinding met de arbeidsmarkt op het gebied van binding, waardering en werkgeversimago.

Je legt direct verantwoording af aan de directie.

Dit vragen wij:

Een enthousiaste en proactieve adviseur met een hands-on mentaliteit welke in onze business het verschil wil en kan maken. Je werkt zelfstandig en bent zelfstartent, je denkt actief mee in een operationeel georiënteerde bedrijfsomgeving. Jij zorgt voor tevreden en capabele medewerkers die op hun beurt weer zorgen voor tevreden klanten. Daarbij ben je sparringspartner van de operationele managers en voorziet hen gevraagd en ongevraagd van advies en zorg je voor concrete input waarop in het veld beslissingen genomen kunnen worden. Je bent in staat om processen te optimaliseren, waarbij je zorgt voor draagvlak bij de stakeholders van dat onderwerp.

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding met minimaal vijf tot tien jaar werkervaring. Ervaring in de branche waarin onze medewerkers werkzaam zijn, met name de industriële, maritieme en petro-chemische sector is een pré, evenals kennis van Belgische (arbeids) wet- en regelgeving.

Je werkt samen met een direct collega op de afdeling HR.

Daarnaast beschik je aantoonbaar over de volgende competenties;

• Sociaal en communicatief vaardig;
• hands on mentaliteit;
• pro-actief;
• integer, accuraat en je werkt gestructureerd;
• daadkrachtig;
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Dit bieden wij:

RBC biedt jou een uitdagende en dynamische werkomgeving. Naast een marktconform salaris en uitstekend geregelde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je de mogelijkheid deel uit te maken van een sterk groeiende organisatie met enthousiaste en prettige collega’s.

Ben jij de juiste kandidaat voor ons?

Ben jij onze kandidaat? De man of vrouw die graag wil meewerken aan het succes van onze onderneming? Dan maken wij graag kennis met jou!

Mail direct je CV en motivatiebrief naar solliciteren@rbc-nederland.nl of bel met Esmeralda Tooren op telefoonnummer 010 – 288 0227.

Voor meer informatie over onze BV’s en onze dienstverlening verwijzen wij jou graag naar onze website op www.rbc-nederland.nl.