RBC is één van de grote spelers op het gebied van veiligheid. Met ruim 400 werknemers zijn we thuis in alles wat met veiligheid te maken heeft. Een van onze belangrijkste kerntaken is het tot nul reduceren van onveilige situaties bij al onze klanten op welk gebied dan ook. Onze mensen staan dan ook voor: compleet in veiligheid.

Word jij de spin in het web van onze commerciële afdeling en vind jij het leuk om commercieel, communicatief en administratief bezig te zijn in de boeiende wereld van de industrie, (petro)chemie en de maritieme sector? Dan zoeken wij jou!

Wegens continue groei zijn wij voor onze verkoopafdeling op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst.

Kerntaken:

  • Je stelt en volgt offertes op en wikkelt deze verder af.
  • Je zorgt voor (project)calculaties, commerciële rapportages en forecasts;
  • Je zorgt voor de communicatie met collega’s en klanten tijdens dit proces om beschikbaarheid, voortgang en afronding te borgen;
  • Je volgt binnenkomende telefoontjes van klanten op;
  • Je hebt dagelijks contact met klanten en leveranciers over aanvragen en leveringen van producten en/of diensten;
  • Je voert de order processing stipt en zorgt voor de aanlevering van (facturatie)gegevens van alle geleverde producten en diensten.

 

Dit vragen wij:

Het spreekt voor zich dat het goed kunnen werken met geautomatiseerde systemen een must is. Daarnaast ben je klantvriendelijk, assertief, heb je een proactieve commerciële instelling en kun je goed prioriteiten stellen en organiseren.

Dit bieden wij:

Je werkt samen in een enthousiast team, waarin je een belangrijke taak hebt om te zorgen voor secure afhandeling; van klantvraag tot facturatie. RBC is een Rotterdamse hands-on organisatie, sinds 1994 actief in de veiligheidsmarkt, waar dagelijks zo’n 400 medewerkers werken aan een veilige dienstverlening. Wij bieden jou in eerste instantie een jaarcontract met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en je werkplek is in een prachtig kantoor in Rotterdam (IJsselmonde), vlak bij station Lombardijen en dicht bij de snelweg.

Ben jij onze toekomstige medewerker commerciële binnendienst?

Solliciteer dan direct!

Je kunt direct solliciteren via de website, je CV mailen naar solliciteren@rbc-nederland.nl of bellen met Ilke of Emeralda van de afdeling HR op +31(0) 10 851 66 54.